Regler och villkor

Vi har inte så mycket regler för innehåll här på Alltfiske, utan det viktiga är att sidan är gjord av och för fiskare. Så är det intressant för fiskare så är vi intresserade av det. Det finns dock några saker som är viktiga att tänka på.

Kommersiella länkar

Att driva en stor webbsida tar en hel del tid och kostar en del pengar. För tillfället har vi ingen reklam på den här sidan utan lägger ner den tiden och de pengarna för att vi tycker att det är en kul sak.

Det kommer troligtvis ändras något i framtiden så att vi åtminstone inte förlorar pengar på att driva siten. Pga att vi inte vet hur vi skall dra in pengar i framtiden och för att vi vill hålla det så reklamfritt som möjligt så har vi valt att förbjuda alla kommersiella länkar, både i fiskenytt- och fiskeplatsdelen.

Intressanta artiklar som råka ligga på en kommersiell site eller länkar till en fiskeplats officiella hemsida är naturligtvis tillåtna. Är ni osäkra eller har förslag på sammarbeten så får ni gärna höra av er. Annars förbehåller vi oss rätten att plocka bort länkar som vi känner inte passar in.

Villkor

När du skickar in innehåll till alltfiske.se så är det viktigt att du har copyright till innehållet, det är alltså inte tillåtet att kopiera någon annans innehåll utan lov utan du måste ha skrivit den själv eller fått tillåtelse att använda den.

I samband med att du skickar in innehållet så tillåter du att vi använder innehållet i sin helhet eller i modifierad form.